Hocam aranızda özel mevzulara yorum yapamam arkadaş çağırma vs olaylarına. Fakat burada diğer arkadaşın tarafından baktığın zamanda bir yola çıkıyorsunuz 12 ay için imza atıyorsun. Hadi ben gidiyorum deme şeklinde bir olayın olamaz. Maddi durumun kötüleşir ödeyemezsin bu seni ilgilendirir onu ilgilendirmek zorunda değil. Kira sözleşmesi yaptıysanız bir güven verdiysen onun tam olarak rızasını almadan böyle bir işe girişilmemeli. Bence kesinlikle bir orta yol bulmalısınız. Onun parası var benim yok şeklinde bir düşünce sizi temize çıkarmaz.
Burada arkadaşa akıl veren kişilerde gerçekten aşırı mantıklı yorum yapmış. Seni düşünmeyen birini sen düşünme depozitonuda al haber vermeden git vs. Böyle bir durumda yapılan dolandır.cılık değil midir? Hırsızlık olmaz mı? Bazen gerçekten şaşırıyorum yazılanlara, düşünce yapılarına.
Ya konuyu ve yorumumu okumadınız ya da okuduğunuzu anlamadınız. Arkadaş orta yol bulamamaktan dert yakınmakta. Ev arkadaşı belirttiği şekilde karakter yapısına sahipse ve halen anlaşmaya varmazsa evi dağıtmaktan başka bir yol kalmaz. Bir eli yağda bir eli balda öğrencilik hayatı yaşamıyor insanlar. Belirli bir zorlukta okuyup ailesine yük olmamak için çabalayan çok öğrenci var. Bir züppenin yaşattığı sıkıntıdan dolayı neden daha fazla ezilsin?
Özellikle evden ayrılacağınız güne kadar orta yol bulamazsanız diye yorumumun başında belirttim. Orta yol bulunmazsa ne yapılabilir? Bir kere o evde artık yaşanmaz. Ayrıca dolan/dırıcılık hırsızlık vs neden olsun? Ne alaka? Evden kendisine ait olmayan bir şey mi çalıyor veya satıyor? Öyle bir tavsiyede mi bulundum? Saçma sapan şeyler yazıp insanın canını sıkmaktan başka yaptığınız bir şey yok. Mükemmel düşünce yapınız var.