Stores adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aranızda özel mevzulara yorum yapamam arkadaş çağırma vs olaylarına. Fakat burada diğer arkadaşın tarafından baktığın zamanda bir yola çıkıyorsunuz 12 ay için imza atıyorsun. Hadi ben gidiyorum deme şeklinde bir olayın olamaz. Maddi durumun kötüleşir ödeyemezsin bu seni ilgilendirir onu ilgilendirmek zorunda değil. Kira sözleşmesi yaptıysanız bir güven verdiysen onun tam olarak rızasını almadan böyle bir işe girişilmemeli. Bence kesinlikle bir orta yol bulmalısınız. Onun parası var benim yok şeklinde bir düşünce sizi temize çıkarmaz.

Burada arkadaşa akıl veren kişilerde gerçekten aşırı mantıklı yorum yapmış. Seni düşünmeyen birini sen düşünme depozitonuda al haber vermeden git vs. Böyle bir durumda yapılan dolandır.cılık değil midir? Hırsızlık olmaz mı? Bazen gerçekten şaşırıyorum yazılanlara, düşünce yapılarına.
Hocam ben bunu ona da söyledim. Biliyorum senin açından sorun olacak o yüzden bir orta yol bulalım diye. Bunu ilk söylediğimde halledlir yapacak bir şey yok dedi. Fakat şimdi farklı konuşuyor ve söylediğim hiçbir çözümü kabül etmiyor. Eşyaların parasını yarı yarıya bölelim depozito sende kalsın dedim. Depozitoyu bile gözden çıkarmıştım. Konuşurken arada kız arkadaşına yazıyordu. Ondan akıl aldığına adım gibi eminim çünkü karşı çıkan adam en başından beri karşı çıkardı.