Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin üzerinize fatura yoksa ve evden ayrılacağınız güne kadar orta yol bulamazsanız, ayrıldığınız gün spotçuyu çağırın eşyalarınızı satın. Kapatmanız gereken fatura + kirayı ödeyin arkanıza bakmadan gidin. Depozitoyuda evden çıkmadan ev sahibinizle (arkadaşınıza söylemeden) konuşun. Siz çıkacağınız zaman size versin. Şayet günü gelmeden olmaz derse, o halde arkadaşınız evden çıkacağı zaman paranın hepsini arkadaşınıza değil yarısını size yollamasını söyleyin.

Sizi düşünmeyen insanı siz hiç düşünmeyin.

Öğrencilik hayatını çok iyi bilirim. Ah o günler yok mu aahh... Paramız olmadığı zamanlar hamur yoğurur ekmek yapar çayla birlikte karın doyurmaya çalışırdık.
Şuan faturaların hepsi ev sahibinin üzerine. Benim üzerime sadece internet hattı var onu da götüreceğimi söyledim. Çünkü bu konuda böyle yapan biri faturaları da düzgün ödemez ben mağdur olurum farkındayım. Asıl sorun galiba kira sözleşmesi oluyor burda. Ben gideceğim zaman aslında ev arkadaşım memlekette olacak evde ben tek kalacağım bir 10 gün falan. Fakat uzlaşma yoluna gitmek istiyorum. Sonra herhangi bir sorun çıkmaması için çabalıyorum. Fakat saydığım hiçbir yolu kabul etmiyor.
Ve bir de dediğiniz ekmek olayını ben de yaptım. Vaktim olsa hep yaparım dışarıdakinden daha güzel oluyor tadı. Gerçi şeklini hiç tutturamadım ama