Telekoma hic bulasma hocam.Arizaya dahi bakmiyorlar fiber alt yapiya hic bakmazlar.Telekom suan icin sadece yeni sebekelere fiber baglantisi yapiyor.Eski bakir hatli olan yerlere daha baslamadilar.Superonline bu konuda biraz daha hassas ve hizli.Bu kazim isleri fiber dosemesi genelde kis aylarinda olmaz hocam.Belediye kis aylarinda kaziya izin vermez.Birde bunun brokratik islemlerivar.Kazi icin belediyeden izin almaniz lazim.Birilerine iyi para yedirirseniz isleriniz daha hizli ve cezasiz sonuclanir.Eskisehirden ornek vermek gerekirse.Ogrenci sehri bir sehir ve 2 universitenin oldugu bolge de de turksat yok.Mahalle muhtari imza topladi mahalleye turksat kablo tv istiyoruz diye ama yok.Mahalle dedigimiz de 50k nufus yani.Bu isler anlayacaginiz imza veya sikayetle vs olmuyor.Yatirim nekadar hizli geri gelir ona bakiyorlar.
Anladım bilgilendirme için teşşekkürler.
Şimdi şöyle bi durum var bizim bulunduğumuz bölge de sürekli inşaatlar oluyor bakıyorum bunlarda fibernet var + bizim bulunduğumuz iş yerinin de mal sahiplerinden biri benim binanın iskanı alınmadı henüz lakin 3-4 senelik bina çok eski değil buna istanbul gibi bi yerde fibernet olmaması çok garibime gitti.
+ turkcell superonline ile bağlanıyorum cep telefonundan hız 20 megabit civarı lakin ttnet wifi de hız max 10 işlerimiz de net ortamında olduğundan internet çok gerekli oluyor.