Lordbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2018 ilk günü google boş durmadı.. emin olun buna tüm optimizeler tepe taklak.. page speed 95 bıraktığım site hiç değişiklik olmamasına rağmen 10 puan düştü sunucu aynı ip aynı vs.. aynı ben örnek olarak söyledim bunu yani bakın bir site yaptım bir arkadaşa adwords koydum takır takır çalışıyor.
Hocam 2018 yılının ilk haftasında google'ın yaptığı değişiklikten bahsediyorsunuz da hiçbir forumda böyle bir güncellemeden bahsedildiğine rastlamadım. Ayrıca bahsettiğimiz sorun 2018 den itibaren ortaya çıkan bir sorun değil. Bende aralık ayının son haftasında başgöstermeye başladı. Ayrıca bu sorunla ilgili r10 da da açılan başka başlıklar mevcut. Örnek: https://www.r10.net/adsense-ve-ben/1...si-sorunu.html Bu konunun açılışı 12. ayın 20 si. Kısacası mevcut problemin sizin söylediğiniz gibi 2018 yılında yapılan bir güncellemeden kaynaklandığına katılmıyorum. Yineliyorum, ben sorunu ücreti mukabilinde kesin çözerim diyorsanız teklifinizi duymak isterim. Eminim konuyu takip eden başka arkadaşlarda olacaktır. Amacım kesinlikle boş yere tartışmak değil, soruna kısa sürede çözüm bulabilmek, zira giden cepten gidiyor.