nsgnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderim yapılan yerin işlem ücreti olarak ne kadar ödediğine bağlıdır. Gönderen kişi bir borsadan gönderiyor şu anda gönderdiği ekran görüntüsüne göre.
Benim yaptığım işlemler genelde 2 dakika içinde karşı hesapta oluyor. Konu Linkim
Öncelikle yaptığınız hiç etik bir davranış değil. Bir başkasının konusuna ben daha hızlı yapıyordum iştesatış konum demeniz gerçekten çok etik bir davranış değil. Kişi istediği kişi ile çalışabilir ki

benle çalışmadı diye bir başkasını karalamak kadar saçma bir davranış olamaz birebir söylemesenizde direk buna benzer bir yazı olmuş.

emreozalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sizin vermiş olduğun eth nin bayağı fazlasını verdi. O yüzden sonuçta bekliyor olsam da aslında komisyon oranı bakımından kardayım siye düşünüyorum. Hatta ödediğim ücretin de fazlası kadar eth gönderiyor borsa düşüşe geçtiği için.

Arkadaşın attığı resimdende anlaşıldığı üzere henüz ETH poloniex cüzdanda çıkışı gerçekleşmemiş bu ne sizlik ne kucoinlik nede arkadaşlık bir durum.

Poloniex 'in kendi yaptığı durum

Konu sahibi arkadaşa söyleyeceğim tek şey bazen boyle olabiliyor.

Bence gönderimi iptal edip tekrasr göndermeye çalışın adrese bilginiz olsun nacizane bu kadar sürmemesi gerekiyor.

Neden derseniz bu global borsalar bütün çıkışları toplar ve tek bir çıkışda yapar mesela 10 tane talep gelir bu 1 dk da sürebili 10 dkda sürebilir.

Hepsini tek hash üzerinden çıkışı gerçekleştirir

Sizinki tamamen bunun dışında Satıcı muv kişi dedigimi yaparsa belki sistemsel hatadan dolayı kalmış olabilir askıda yeniden gönderdiğinde düüzelebilir.