SchnellBurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana gelen mailde 1000 adet dağıtılacağı yazıyordu 7 sinde kayıt olmuştum inş dağıtırlar.
Umarım verirler Çünkü bende üye oldum mu olmadım mı hatırlamıyorum ama olduysamda refinden olmuşumdur. Ancak ben genel olarak sitedeki sohbet ve açıklamaları okudum böyle bir metin paylaşılmış. Ama site yetkilisimi, sahibi mi yoksa başka birimi bilmiyorum. Ancak gelen bir soruya cevaplar nitelikte bir bildiri yapıldığı için site yetkilisi olarak varsayıyorum. Kullandığı üslupta yorum yapıcı değil, bildirici tarzda olunca paylaşmak istedim.
Ama tabi ki yine de denemekte fayda var. Altı üstü bir üyelik sonuçta açıp bekletmek de mantıklı olabilir. Şansını denemek isteyenler için mantıklı bir durumda.
Sonuçda nasıl bir hazırlık yapılıyor, nasıl bir piyasaya çıkış işlemi gerçekleştirilecek, piyasaya çıkışında nasıl tepki görecek yada scam bir sitemi öyle laf mı yapıyor sadece bilemeyiz. Zaten bu yüzden bunlar biraz şans işi oluyor
Ama tabi ki tekrar etmekte fayda var ki bir üyelik açıp beklemekten zarar gelmez aslında..