Merhabalar, şuanda okuyor gözüktüğüm ama birkaç senedir gitmediğim bir üniversite var. Bu sene tekrar sınava girip aöf 4 yıllık bir bölüme gitmek istiyorum.
Sıfır bilgiye sahip olduğum için sormak istedim. Aöf 4 yıllık bölüm okuyanlar kısa dönem mi askerlik yapıyorlar. Ortalama kaç puan yaparsak giriş yaparız.Dersler için okulamı gidiliyor yoksa uzaktan eğitim mi var. En kolay okunabilir veya en işime yarayacak bölüm hangisi (e-ticaret ile uğraşan birisi için).
Bilmem gerekenleri bu konuda bilgi sahibi olanlar söyleyebilirse çok mutlu olurum.
-4 yıllık aöf mezunları kısa dönem askerlik yapabiliyor.
-Puan konusunda şöyle söyleyim barajı geçin aöf bölümlerini yazın illaki bir bölüm gelir.
-Dersler için kendin hazırlanıyorsun. OKula gitme gibi bir durum söz konusu değil. Kitaplardan yada aöfün kendi sistemi üzerinden ders notlarından vs çalışıyorsun öyle giriyorsun sınava
-aöfde çalışmayan için kolay bölüm diye birşey yoktur. önceden sallayıp çıkılıyordu öyle geçiyordu millet ama artık 4 yanlış 1 doğruyu götürmekte. onun için çalışmadığın sürece hiç bir şekilde geçemezsin