Merhaba kriptosever arkadaşlarım,
Şuradaki konuyu takip ettiyseniz yeni bir sağlam proje bulursam yine paylaşıcam demiştim bu sebeple buradayız

Önceki hedefimiz 4 ayda 1000 TL'mizi 6000 TL yapmaktı, 5,90 Dolardan 45 GVT almıştık ama bir haftada 40 doları gördük, konuyu kapattık. bi kısmını 40 dolardan bir kısmını 50 dolardan çıkıp dün itibariyle 32 dolardan tekrar aldım çünkü daha yolu var.
Şimdi ise 10 kat değerlenecek başka bir coinde deneme yapıcaz ancak bu sefer süre hakikaten 4 ayı bulabilir mühim değil sabırlıyımdır.
Şu notları yazmadan edemiycem;
- Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kendi yaptıklarımı sizinle paylaşıyorum.
- Kripto para borsasına rızkınızdan kesip para yatırmayın kenarda köşede kaybetsenizde sizi üzmeyecek paranız varsa girin.
- Bitcoinin sert hareketlerinde panik yapmayın ekranı kapatıp çay kahve için bi kaç gün sonra tekrar bakın

- Zararına coin satmayın gerekirse 3-4 ay bekleyin.
Gelelim konuya; 10 kat değerlencek coine küçük miktar yatırım yaptım 500$ ve 5000$ olunca çıkıcam. Ben coine 1 dolardan girdim şuan 1.16 dolar seviyelerinde.
Öncelikle bu Binance ve Bittrex gibi borsalar üye alımını kapattı malumunuz, kucoin yeni ve atak yapan geleceği olan bir borsa ve coinimiz sadece kucoinde var, referans linkimden kaydolursanız sevinirim sizin kaybınız olmaz.
Refli kayıt linki;
https://www.kucoin.com/#/?r=7Phrr2
Refsiz kayıt link;
https://www.kucoin.com
Biliyorum çok uzattım artık coin ismine geçelim.
CHANGE (CAG)
Cag coin sadece kucoinde var marketcapı 40 milyon ve çok düşük, toplam adedi 79m, her ikiside dikkat çekici ve scam bir coin değil. Belki 1 ay belki 4-5 ay ama muhakkak 10 kat verecek, bende daha buralar dutlukken yerleşmek istedim. Güncellemeleri gerektikçe yaparım, takip eden herkese teşekkürler.
Altcoin Yatırımı 2 (CAG) Alım noktası = 1 Dolar
Alım Miktarı = 500 adet
Satış hedefi = 5000 Dolar
Ayrıca bir konu açmak isterdim ama tren kaçmasın diye burdan yazıcam yine kucoinde TFL coin var marketcapı en düşük koin, şans oyunu gibi bir projeleri var, koin yeni girmiş 2 aya 5-6x yapabilir. ben 500 dolarlık alım yapıyorum bakıcam gelişmeleri burdan paylaşıcam bunuda konuya ekliyorum.
Altcoin Yatırımı 3 (TFL) Alım noktası = 5 Dolar
Alım Miktarı = 100 adet
Satış hedefi = 2500 Dolar