Psikoloji derken hocam, siz hangi konuda problem yaşadınızda satmak istediniz

Kusura bakmayın konunuzu işgal ettik ama
Konuyu gasp ettik hocam kusura bakma, Ne gibi sorun yaşadınız bu arada,
Bildiğim yerden ise yardımcı olmaya çalışırım
Günlük 0,4 -0,5 arası ETC kazıyor. acelem yok. rig satılırsa tamamen al sat işi ile ilgileneceğim yanında organik meyve suyu var ona da zaman ayırmak gerek.
ayrıca konuyu harbiden işgal ettik.
Hakkını helal et.
kusura bakmayın hocam herkesin böyle bir konuya ihtiyacı varmış bence, ben daha önce satış konusu açmış arkadaşlara pm attım dün gece(r10'dan) sahibinden de 1-2 kişiye mesaj attım ama dönüş alamadım malesef (sadece ekran kartı için rig değil) rig satanlarla görüşmedim kendim topladığım için sistemi.
Kart sıkıntısının yıl sonu sebebiyle olduğunu düşünüyorum ben, stok almadı firmalar muhtemelen ve yakın zamanda yeni stoklar gelmeye başlayacaktır o zaman bu fırsatcıların hali nice olacak hepimiz göreceğiz

(2. el kartlarını sıfırdan pahalıya satmaya çalışan sahibinden satıcılarından bahsediyorum).
Tekrardan kusura bakmayın inşaAllah bir kaç kart bulabilirsiniz, bende 8 gb rx580 arıyorum ama henüz bir gelişme kaydedemedim.
Estağfurullah, işin esprisi. Hatta faydası bile olabilir emin değilim. Konunun güncel kalması için rig sorunlarımızı burada tartışabiliriz
Benim satma sebebime gelince, kartları almadan önce youtube dan 30mhs lik videoları izleye izleye kendimi o psikolojiye soktum. 6 kart geldi, biri arızalı çıktı, diğerleride 19 küsür mhs ile çalıştı. yaklaşık 2 hafta uğraştım. 3 adet harddiske 4 tane windows, 1 HiveOs, 1 Simplemining kurdum. Baktım olmuyor en sonunda satmaya karar vedim. Allahtan alıcı çıkmadıda, benim parçalar ucuza gitmedi. Biraz sakin kafayla düşünüp yavaş yavaş düzeni kurdum. Şimdi rig kurulu çalışıyor.
Ayrıca bu kartları en ucuz ben aldım galiba, Efsane cuma indiriminden 1.179tl ye aldım. Benden sonra uçtu fiyatlar.