Alım konuma katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum değerli arkadaşlar
@Bilisimworld; Aynen mesajınızda belirttiğiniz arkadaşlardan almayı düşünüyorum. Açıkçası ben de bi ara sıkılıp kendi rigimi satmayı düşündüm, hatta konu bile açtım. O ara almak isteyen olsaydı çok ucuza verecektim ama neyseki atlattım o psikolojiyi.
Bu arada konudaki mesajlardan sonra bu kartları satmak isteyen olurmu emin değilim
kusura bakmayın hocam herkesin böyle bir konuya ihtiyacı varmış bence, ben daha önce satış konusu açmış arkadaşlara pm attım dün gece(r10'dan) sahibinden de 1-2 kişiye mesaj attım ama dönüş alamadım malesef (sadece ekran kartı için rig değil) rig satanlarla görüşmedim kendim topladığım için sistemi.
Kart sıkıntısının yıl sonu sebebiyle olduğunu düşünüyorum ben, stok almadı firmalar muhtemelen ve yakın zamanda yeni stoklar gelmeye başlayacaktır o zaman bu fırsatcıların hali nice olacak hepimiz göreceğiz

(2. el kartlarını sıfırdan pahalıya satmaya çalışan sahibinden satıcılarından bahsediyorum).
Tekrardan kusura bakmayın inşaAllah bir kaç kart bulabilirsiniz, bende 8 gb rx580 arıyorum ama henüz bir gelişme kaydedemedim.