Araç arayışında değilim ama yorumunu okuduktan sonra benim bile honda alasım geldi
Hocam açıkcası ben çok memnun kalmıştım. Şuan yine bir araba alacak olsam o rakamlara yine gider onu alırım.
Ne zaman yanımda bir eski kasa 3.18 bağırttırsa arabayı 5>2 sonrası hat hat hat...
Öyle gazlama yarış meraklısı değilim ama araç devir çevirdiğinden şu ülke şartlarında insanı çok tatmin ediyor o paralara. Sonuçta şuan yeni nesil hiçbir araç neredeyse 7500 devir rahatça çeviremiyor. Ha çevirttirmeye kalkan olur ama sıkıntı çıkarır. Honda mekanikleri gereği bunu kullanıcısına sunuyor. Yol tutuş olarakta çok memnundum benim yazlık ve kışlık jant lastiklerim ayrıydı yazın kullandıklarım biraz daha ince yanaklı lastiklerdi ve gerçekten sıcak asfalt mıcır asfalt demiyordu tutuşu çok iyiydi ve güven hissi veriyordu. Kışın zaten öyle uçmalara kaçmalara gerek yok geniş yanak kışlıkları takıyorsun halı yoldaki pürüzleri hissetmeden rahatça gidiyorsun.
1.5 senede 100 bin km yol yaptım tık demedi hiç utandırmadı beni. Tabi birazda şans meselesi. En önemlisi Allah kaza bela vermesin gerisi hikaye...