2000 model güvenlik paket 1.6 ies honda civic.
Temizini bulman gerek. Mümkünse çok gençlerin elinde heryeri ile oynanmamış bulman makbuldür. Bakmaya gittiğin normal kazası boyası harici dikkat etmen gereken şey arabayı kaldırt sanayide motorun altına ve mekanik aksama baktır vurma etme ezik büzük yada sürekli biyerden sürtme olmasın motorun altında az bir yağ olacaktır onun herhangi bir sızıntıyla falan alakası yoktur standarttır o modellerde çok sorun olarak algılama. 150 bin km civarında bulursan korkmadan al çünkü 250-300 bine kadar sıkıntısız rahatça kullanırsın. Yolda bir çok otomobilden çok daha atiktir. Devir çevirmenin tadı çok başkadır. Uzun yolda asla yormaz. 5 ten 2 ye çekersen arbayı eline alırsın diyenleri yanıltan bir arabadır istediğin zaman çek gitsin hiç sorun olmaz. Aynı paralar bende araba aradığım vakit tanıtığımdan almıştım geçmişini bildiğim bir arabaydı 100 bin km kullandım hiç bir sorun çıkartmadı. Tek sorunu gençler tarafından çok talep görüyor sanayiye yıkatmaya bile gitseniz sat bize abi diye çok üsteleyen oluyor

Yakıt olarak tüpte hiç bir sorunu yok çok ekonomik bir araç zaten atmosferik olduğundan bassanızda çok bir fark olmuyor yakıt anlamında. Klişe olacak ama yağını suyunu koy ne yaparsan yap arabasıdır. Belirttiğin kadar paran varsa aylık arabaya harcayacağın tutarı tahmin ediyorum az çok öyle diğer başka markalara falan çok bulaşmanı tavsiye etmiyorum honda candır bu konularda.
Şimdi birisi çıkıp alıntı yaparak son kasa hondalardan örnek verip yamuluyor ediyor diyecektir belki haklılar ama bu sadece o kasa için geçerli bir sorundur ve çok ayrı bir mevzudur o yüzden belirtiyim dedim.
Araçla ilgili herhangi bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Not: Aracımı maddi sıkıntılarımdan dolayı sattım araç satmaya falan çalışmam merak etme

Ne alırsan al kazasız belasız kullan...
Araç arayışında değilim ama yorumunu okuduktan sonra benim bile honda alasım geldi