Bende aynı şekilde güzel bir tedarikçi arıyorum daha önceden 3 bin lira harcayip XML alıp sonrasında hizmetilerinden memnun olmadım ve XML almayı bırakarak direk olarak 3 bin zarar ettim. XML hakkında kullanıcı yorumları bulmak zor bu konu güzel bir referans olabilir aslında tesettür tedarikçileri konusunda.
XML bulma konusunda ben e-ticaret paketi satan firmaların XML entegrasyon sayfasındaki referanslarına bakıyorum mesela
http://www.tsoft.com.tr/Eticaret-Ted...arikci-xml.php
buradan bakarak bulabilirsin işine yarayan birşey.
Şuanda Tesettür de XML bayiliği veren birkaç firma var ama hiçbirinden de kar etmek zor bir iş çünkü dropshopping yapan yok böyle olunca ya adamlarının depelenın yanında bir ofis tutacaksın kar etmek için yada çok az bir miktar kazanmaya razı olup kargo ile alıp tekrar kargolayacaksın. Tabi bu yöntemde müşteriyi pek memnun etmiyor bir kargo 1 haftada gidiyor.
Bu sebeple Tesettür giyim satışı yapacak arkadaşlara tavsiyip iyi düşünüp taşınsınlar en son çare olarak xml bayiliği düşünsünler derim. Kar oranları çok düşük çünkü. Yapacaksınız bu işi en sağlamı kendi stoğunuzu yapıp o şekilde satış yapmaktır. Açıkcası 5 6 bin xml e verileceğine stok yapılsa o fiyata daha mantıklı olur. Şahsen ben artık bu yönde çalışmalar yapmaya karar verdim. XML bayilik ile tedarikçiyi zengin ediyorsun sen aldığın 3 kuruşla kalıyorsun.