Arkadaşlar merhaba,
buradaki arkadaşların yaptıkları işlemler ve kazandıklarından dolayı bende merak saldım.
Lakin nereye baksam tam olarak açıklayıcı bir bilgi bulamadım. Herşeyin tarifi var ama izlenecek yolun tarifi yok (veya ben bulamadım)
Sizlerden ricam bu kripto para işine ilk kez girecekler için açıklayıcı bir yol haritası çizmeniz.
Mesela öğrendiğim ilk önce sağlam bir cüzdanımız olmalı. Ama hangisi? (her alt coinler barındırabileceğimiz bir sağlam cüzdan varmı? veya her coinin kendi cüzdanınımı kullanmalıyız)
Sonra borsa kaydı açmamız. vs
Nasıl para transferi yapacağımız vs..
Sonra..... vs
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
(ayrıca yönetim bu konuyu sabitlerse çok faydalı olur kanaatindeyim)
Merhaba cüzdan olayından başlayalım aslında cüzdana çok fazla ihtiyacınız yok öyle ki borsalar size cüzdan veriyor ve orda işlem yapabiliyorsunuz
Cüzdana neden gerek var derseniz.. cüzdan kullandığınız kripto para borsasına güvenmiyorsanız kendi önleminizi alıp coinleri uzun süre güvenli yerde tutmak istiyorsanız cüzdan size lazım.. mesela ledger nano s (bu arada bende satıyorum stok 3 adet

)
Kripto işine ilk kez girecekseniz koineks borsasını öneririm Bitcoin Litecoin Ethereum Dash ve.Doge satılıyor gayet kolayca alabilirsiniz...
farklı altcoinler almak istiyorsanız buradan istediğiniz koini alıp yurtdışı herangi bir borsaya aktarıp ordan alabilirsiniz...