Eğer 2 3 bin tl paran var ise para kazanmak istiyorsan al sat ile kazanmazsın. Kazanırsın ama şansa bala kazanırsın. İyi takip iyi analiz etmen gerekiyor.
Şimdi benden sana ve diğer bir çok arkadaşa tavsiye 2 3 4 5 10 20 neyse bir paranız var ve köşöede bankada dolar altın veya tl olarak saklıyorsanız bunun yerine iyi bir altcoin alın bunu köşeye atın nasıl paranız bankada duruyor ise uzun zaman boyunca oda öyle dursun 1 sene hiç bakmayın.
1 sene sonra ne mi olur paranız en az ama en az 2 katı olur eğer iyi bir seçim yaparsanız.
Al sat her baba yiğidin harcı değil ha gel gelelim zorda değil çevremde bu işi öğrettiğim ve sonra benden bile daha iyi kazanan acemi bilgisi cesareti ile al sat yapıp para kazanmış çok insan var. Allaha şükür zarar eden yok ama yinede dikkatli olmalarını aldıkları paranın asla ama asla zararına satmamalarını tekrar tekrar söylüyorum.
- İstediğin fiyattan alıp, istediğin fiyattan satabilirsin. Tüm küsaratlar dahil.
- Hem alışta hem satışta ufak bir komisyon ödersin, bundan dolayı alım satım noktalarının en azından bunu karşılaması gerekir.
- Duygularını kontrol edip, korku satışı veya heyecan alışı yapmazsan dediğin rakamları ortalamada tutturabilirsin.
- Asla tüm paranı tek alt koine yatırma. Parçalı parçalı kullan. %5 yahut %10 gibi.
- Hacmi düşük olan alt coinlerde işlem yapma kesinlikle, çok hızlı hareket ederler ve paranı bir anda batırabilirler.
- Düşükteyken (herkes satarken) al, yüksekteyken (herkes alırken) sat.
Açıkçası benim düşüncem şöyle parça parça alıcam
@Xempire; seninde dediğin gibi hocam sabah oturucam bilgisayarların başına akşama kadar al sat al sat 0.05 0.10 dolar yükseldiği an sürekli satıcam düştüğü an'da alıcam bu şekilde para kazanabilirim diye düşünüyorum