dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamne ************** üzerine kurulu bir sistem faizden farkı yok güya dindar p..... herifler şöyleki kısaca açıklayyaım 100 kişinin parası bir araya gelip sırayla ev alıyoruz diyorlar ama asla 100 kişi olmuyor misal uşak ilinde 26 kişi sisteme girdi 74 kişi ortada yk ama sistem yine de işliyor nasıl işliyor 74 kişi şirket oluyor. evi erken almazsan ödemen yüksek erken alırsan da kira ödemesi devreye giriyor peki kirayı kime ödüyorsun o 74 kişi yerine geçen şirkete 74 kişi yerine ödeme yapıyorsun. kafası çalışanlara kısaca işin ibn..liğini anlattım. ayrıca 200 bine ev alacak olan kişi 100 bin peşin verdi en erken 26 ayda ev sırası ona geliyor ama 26 ayda ev fiyatı 200bin tl de durmuyor 280bin tl oldu aynı ev. ne allahı ne de kendinizi kandırmaya çalışarak güya faizsiz ev alacam diye kendinizi miktirmeyin. adam gibi gidin bankadan kredinizi alın uygun taksitlerle evinizi alın.
100 kişilik grubu sadece uşaktakiyle oluşturmuyor. Ben girdim ve grup oluşmadı diye 1 ay daha beklettiler. Sonra çekiliş yapıldı. Çekilişte de Türkiyenin her yerinden insanlara sıra çıktı. Ayrıca 50 bin tl ye girdim toplamda 5 yıllık ödemem için her şey dahil 56 bin tl ye maal oldu. Bankadan kredi çektiğinizde 50 bin tl 4 yıllığına 72 bin tl oluyor....

Her fazla alınan para da fazi değildir. Adamlar bir seçenek sunmuşlar. şartlar ve her şey ortada. uyan alır ki binlerce insan var alan...yalan yok dolan yok kandırma yok....

DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Istediğin evi alamıyorsun ne çıkarsa düşün bodrum kat cikti
kendimi emin evim görevlisi gibi hissettim)) ama gerçekten bunları nereden duyuyorsunuz cevap veremeden edemiyorum)

Adamlar ev almıyor. siz evinizi alıp onlara ipotek ettiriyorsunuz. Ev çekilişi yapmıyorlar. sıra çekilişi yapıyorlar. senden istedikleri ödemeyi aldığında kalan borcunu karşılayan bir daire..ister bodrum al istersen gökdelen...