Kurumsal Üye | R10 19.YIL
Ben gittim birebir gorustum kendileriyle 3 ay evvel buradan 5 6 sene once ev alanlar baya karli cikti ama suan okadar sacmalamislarki sistemi git banka kredisiyle al evini hemen otur kardasin 150bin lira icin benden 15000 pesinat 13500de hizmet bedeli 29bine yakin para istediler her ayda 1125 tl odeyecekmisim ev cikinca 1875 odeyecekmisim 10 yil ev nezaman cikacak nasip kismet dior 61 ay icinde kura ile cikarmis sen hem benim 30binlirami al onden parami calistir aylik beni 1125 lira taksite bagla ev ortada yok nasip kismet efendim Allah ne yazdiysa hadi 4 yilda cikti suan 150bine alacagimiz ev 4 yil sonra 300bin olmazmi olur ben kredi cekmeyim dedim buradan alalim die dusundum ama okadar mantiksizki herturlu sen zarardasin elemanlari bilgisiz yeteneksiz tezgahtari tutup oturtmuslar oraya kimseyi kucumsemiyorum ama oyle gittim kredi cektim aldim tapuyu ustume odeyecegim belli evide aldik fiyatlar dahada ucmadan iyi niyetli insanlari harama bulasmadan ev sahibi etme vaadinde bulunan bir firma ama bankaya borclandik evide ilk gunden aldik simdi benden cikacak para daha az hesap ettim kura beklerken odeyecegim kira bedellerinide hesap edersek.