siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmayı arayın hatta gidin görüşün hocam. şartlara ve ödemelere göre teslim tarihleri değişiyor. Mesela siz 50 bin tl ödeyeceksiniz. ayrıca kaç ay ödeyeceksiniz? bu şartlara göre teslim tarihi değişiyor. O yüzden gidip görüşün. ya da arayın...
adme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk ayda çıkma olayı fake değil bana da 2. ayda çıktı bu tamamen şans meselesi. Faizsiz olduğuna inanan var mıdır 100 bin için geriye ödemem gereken miktarı bir türlü net söylemediler ama en son 120 bin üzeri bir hale gelmişti. Bu kadar yüksek faiz ödememek için kalan borcumu peşin ödedim ve 10 bin indirimli yaptılar peşin ödemeye. Faiz var yani faiz haram diye düşünenleri ve kendilerini faizsiz diye kandırıyolar.
Aradım elemanın biriyle konuştum.. Mesela alacağınız ev 150 bin tl diyelim.. 75 bin tl peşin verip her ay 1.500 tl de taksit yaparsanız tam 12 ay sonra ev sizin oluyor diyor.. 75 bin tl değil de 100 bin tl peşin verip 1.500 tl taksit yaparsanız en geç 4 ay içinde evi alıyorsunuz. .Yani ne kadar çok peşin öderseniz ödeyin en erken 4 ay sonunda ev sizin oluyor.
Dediğiniz gibi diğer alternatif çekiliş yani kura sistemi onda da en geç 18 ay içinde ev sahibi oluyorsunuz şansınız varsa 1. ay da da alabilirsiniz ama ben de şans olsaydı anam beni kız doğururdu Aynen faiz konusuna katılıyorum.. Herkes için hayırlısı olsun bakalım, dediğim gibi ben de şans yok, kuraya girmem, 4 ay için ise biraz daha birikim yapmam lazım..