Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zaten Hz.Nuh cep telefonu ile görüştü bu doğrudur demedim.Doğru değilse bile bilgini ortaya koyar tersini ispatlarsın olmasının mümkün olmadığını gösterirsin.Burada alaycı tavırlarla dalga geçenler de bana komik geldi.Görende zannedicek ki Hz.Nuh hakkında herkesin ansiklopedi yazmışlığı var.

Geçmişteki teknolojiye gelirsek ; Milattan önce 1000 yıllarında Kolombiya'da yaşamış bir medeniyet, altından modern uçak modelleri yapmıştır bu bilim dünyası tarafından bilinmektedir araştırırsanız bulursunuz zannetmeyin günümüz teknolojinin altın çağını yaşıyor.Dünyanın çok ileri teknolojisi daha Mısır Piramitlerinin nasıl yapıldığını bile çözemiyor.

Ayrıca Mu Kıtasını da araştırın biz müslümanlara göre helak olmuş Allah tarafından cezalandırılmış bir kavimdir.

Bilim dünyasına göre de sular altına gömülmüş bir topluluktur.

Müslümansanız eğer soruyorum size , Allah bir çağ kapatıp bir çağ açamaz mı ? Atıyorum bugün 7 milyar insanı yok edip sıfırdan yeniden resetleyemez mi dünyayı ?
Müslümansanız diye sorusu yanlıştır bu birinci hatanız.
2.si Mu kıtasının helak edildigine dair Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim veya baska hicbir aktarılan kitapta böyle tabir yoktur bence siz daha iyi araştırın ki helak edilen kavimler hakkında Kitabimizda çeşitli ayetler mevcuttur.
3.Mısır piramitlerinin nasıl yapıldığı çözüldü biraz araştırır veya national geographic izlerseniz görebilirsiniz.
4.sü Biz burda bilimin geldiği son noktayı tartışıyoruz Peygamberlerimizin mucizelerini değil.Kızıldenizin ortadan 2 ye ayrılması veya diğer mucizeleri değil.Burda Akademisyen bir adam Nuh Peygamberin Cep telefonu ile oğluna haber verdiğini , insansız ucak ihalarla kontrol yaptığını söylüyor. bu abes gelmedi size burda bu soyleneni elestirenler abes geldi öylemi ?
Hani Deseki , Mucizesini olusturup oğluna kac kilometre oteden bagirip sesini duyurabildi dese onuda anlarım.Biz burda mantıksız konusuyoruz kanıt istiyorsunuz.Orda programda Devletin kanalında resmen sallamasyon birşeyler uyduran akademisyen hiçbir kanıtı olmadan önüne geleni söylüyor bu yanlış olmuyor.
Lütfen biraz mantığınızı kullanın Allah aşkına şuraya yazarken düşünün. aklınıza geleni değil mantığınıza uyanı yazın ve eleştirin.Azıcık Özeleştiri yapın.