Merhaba değerli r10 üyeleri ben aynı zamanda psikolojik danışmanlık hizmetleri yürütüyorum forumda bilen arkadaşlar vardır.
Uyuşturucu bağımlısı bir arkadaşla 6-7 ay önce beraber psikolojik danışma yapmaya başladık çok şükür güzel yerlere getirdik arkadaşı ve danışanımın durumu ailesinin maddi durumu pek iyi değil
peki iyi değilse psikolojik danışma hizmetini senden nasıl aldı diye soracak olursanız gönüllü olarak bir kişi aracığı ile tanıştık ve ücretsiz olarak ilgilendim velhasılı;
Kendisine geçmiş yaşantılarından dolayı iş veren bulmakta çok zorlanıyor ve aslında yakınında hala ailesinden birininde yanında bulunması lazım her ihtimale karşı, bende arkadaşa bir instagram sayfası üzerinden iş kurmayı düşündüm hem ailesinin gözü önünde olup hemde ufakta olsa para kazanacağı...
Öncelikli hedefimiz 10 çeşide kadar ayakabı alıp koli ile bunları instagramda satmaya başlaması; burda toptan alınacak ayakkabı paralarını ben karşılayacağım (bitcoinden son zamanda iyi kazandım hediye etmek istedim fakat sadece borç olması şartı ile kabul etti bu kadarda mert ve gururlu bir insan )
Herkes elinden azçok ne gelebilir yazabilirse çorbada tuzum olsun manasında çok iyi olur

bir instagram sayfamız vs kaldı sayılır şuanda.. Nakit para kesinlikle kabul edilmeyecektir herkes kendi yaptığı iş ile alakalı katkı sağlarsa daha iyi olur..
İlgi gösteren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Farklı fikirleri olanlar varsa onuda alabiliriz ama danışanımın webmasterlıkla uzaktan yakından alakası yok ona göre bir fikir lazım.
Not: Bu şekilde bir konu açmak kurallara aykırımı bilmiyorum beni bilgilendirirseniz yasaksa silerim.