yorumlara bakıyorumda , videodan daha vahim durumdayız onu görüyorum.
maymundan türeme anlamını sadece söyleyen bilim adamı kendi çaldı kendi söyledi , biz inandıkmı veya burda bir yerde maymundan evrimleştik diye belirttikmi ? Kaale bile alınmadı. Kaale alanlar sizlersiniz.
Bir arkadaşımız çok ileri teknoloji vardı diyor peki arkadaşım bana açıklarmısın dünya komple su ile kaplıyken ve uzayda 1 tane uydu bile bulunmazken Elektrik yokken ne ile haberleşebilir sence ?
ya az biraz mantık çerçevesinde konuşun lütfen ya , Propaganda yapmak için birşeyleri savunmak için illa siyasi konusmalara evrilmenize gerek yok.
Akademisyen dediğin adam bunu soyluyorsa eğitim verdiği öğrencilerin haline yazık demeye çalışıyoruz sizin yaptığınız yorumlara bakın.
Teknoloji o zamanlarda madem çok ileriydi , Madem mu kıtasını örnek gösteriyorsunuz. Tahta gemi neden ? yap uzay gemisi o zaman dünya dışına çık.(Tövbe yarabbim.)
Ben zaten Hz.Nuh cep telefonu ile görüştü bu doğrudur demedim.Doğru değilse bile bilgini ortaya koyar tersini ispatlarsın olmasının mümkün olmadığını gösterirsin.Burada alaycı tavırlarla dalga geçenler de bana komik geldi.Görende zannedicek ki Hz.Nuh hakkında herkesin ansiklopedi yazmışlığı var.
Geçmişteki teknolojiye gelirsek ; Milattan önce 1000 yıllarında Kolombiya'da yaşamış bir medeniyet, altından modern uçak modelleri yapmıştır bu bilim dünyası tarafından bilinmektedir araştırırsanız bulursunuz zannetmeyin günümüz teknolojinin altın çağını yaşıyor.Dünyanın çok ileri teknolojisi daha Mısır Piramitlerinin nasıl yapıldığını bile çözemiyor.
Ayrıca Mu Kıtasını da araştırın biz müslümanlara göre helak olmuş Allah tarafından cezalandırılmış bir kavimdir.
Bilim dünyasına göre de sular altına gömülmüş bir topluluktur.
Müslümansanız eğer soruyorum size , Allah bir çağ kapatıp bir çağ açamaz mı ? Atıyorum bugün 7 milyar insanı yok edip sıfırdan yeniden resetleyemez mi dünyayı ?