GencTASARIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha işin başındasınız. Behance.net gibi sitelerde dolaşarak hayal gücüzünü genişletebilirsiniz. Her gün belli aralıklarla kontrol edin. Orada yapılan çizimleri aynısını tekrar edin.

Şuan yaptığınız döküm daha çok kodlama alanında gelişmenizi sağlıyor.

Tasarım haricinde size bazı tavsiyeler vermek istiyorum. Böylelikle kodlama alanında kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz.

1- float:left kullanıyorsunuz. Böyle yaparak zaman kaybediyorsunuz. Flexbox kullanarak istediğiniz şeyleri daha kolayca yapabilirsiniz.
Bkz: Flexbox kullanımı
Bkz: Örnek kodlanmış site
Kaynak kodlarını inceleyerek nesneleri nasıl konumlandırıldığını görebilirsiniz.

2- Türkçe classlar tanımlıyorsunuz. İngilizceye de geçebilirsiniz. Türkçe de bazen tıkanma noktasına ulaşabilirsiniz. Tamamen ingilizce yaptığınızda görünüm açısından daha profosyonel seviyeye ulaşabilirsiniz (bunu es geçebilirsiniz o kadar önemli değil).

3- classları belirlerken yazibolumu değilde yaziBolumu veyahutta textArea şeklinde belirlerseniz daha düzenli olur.
Öncellikle uğraşıp yazdığınız için çok teşekkürler Şuanda temayı responsive yapıp linki güncelledim tasarım anlamında fazla bir oynama yapmadım.Diğer dedikleriniz hakkında ;
1- Hocam galiba bu flexbox yeni bir terim ben bundan 4-5 sene önce html-css öğrendim 1-2 yıldırda hiç elimi sürmedim haliyle biraz geri kaldık umarım kısa sürede kendimi geliştiririm bu konuda
2-3 ) hocam aslında Türkçe kullanmamın sebebi sırf dilimizi değiştirmemek maksatıyla yaptığım birşey ben biraz karşıyım ingilizce kelimelerin hayatımızda yer bulmasına