Ben 15 yıl önceki sağlık sisteminden bahsettim yani paran yoksa öl sisteminden. Sizler o zamanların düşük gelirli insanlarını hiçbir zaman anlayamadınız ama bizler hiç bir zaman unutmayacağız. İlaç konusunda doğru söylüyorum 1 maaşımdan fazla fiyatı olan antibiyotikler vardı. ithal antibiyotiklere paramız yetmediği için ucuz yerli antibiyotik alırdım "topramoxin" "Alfoxil" benzeri. Siz ve sizin gibiler hep istedinizki o insanlar bizim gibi düşünsünler bizim gibi yaşasınlar, hep bir dayatma hor görme tepeden bakma. AK Parti iktidarı sizlere uzay çağınıda yaşatsa sırf hayat tarzlarınız farklı diye muhalif olursunuz.
1. Ben elit falan değilim, hayatımın hiçbir döneminde olmadım. Ben sana okul paramı çıkarmak için eczanede çıraklık yaptım diyorum, sen hala elit, düşük gelir falan saçmalıyorsun.

2. Ben hiçbir zaman hiçbir hayat tarzına karşı saygısızlık etmedim, hatta ben ve benim gibiler her türlü yaşam tarzına saygıyı savunduk, siz sözde dincilerin aksine.
3. Birinci mesajında yazdığın "15 yıl önce 3 kutu antibiyotik 1 maaş kadardı" sözünü bir önceki iletinde "2004 yılında falanca isimli ilaç 37tl" idi diyerek kendi kendine yalanlamış oldun.

4. Başka sözüm yok.