lankanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalan söylediğini bilmem için elit melit olmaya gerek yok. Yalan söylediğini biliyorum çünkü 15 yıl önce üniversitede okurken yazları okul paramı çıkarmak için eczanelerde çıraklık yapıyordum. Bu yüzden yalan söylediğini çok ama çok net biliyorum.

Dünyada her ülkede "OLAĞAN BİR GELİŞME" vardır. Devletin başında kim olursa olsun. Gerici ülkelerde bile bu gelişme vardır. Sen 15 yıl diyerek AKP hükumetinden önce mağarada yaşıyorduk da AKP gelmiş mağaradan çıkmışız gibi konuşuyorsun. 15 yıl önce deyip 23 yıl öncesinden örnek vermen de ayrı bir enteresan.
Ben 15 yıl önceki sağlık sisteminden bahsettim yani paran yoksa öl sisteminden. Sizler o zamanların düşük gelirli insanlarını hiçbir zaman anlayamadınız ama bizler hiç bir zaman unutmayacağız. İlaç konusunda doğru söylüyorum 1 maaşımdan fazla fiyatı olan antibiyotikler vardı. ithal antibiyotiklere paramız yetmediği için ucuz yerli antibiyotik alırdım "topramoxin" "Alfoxil" benzeri. Siz ve sizin gibiler hep istedinizki o insanlar bizim gibi düşünsünler bizim gibi yaşasınlar, hep bir dayatma hor görme tepeden bakma. AK Parti iktidarı sizlere uzay çağınıda yaşatsa sırf hayat tarzlarınız farklı diye muhalif olursunuz.