Anlaşılan 90larda senin ailenin durumu çok iyiydi hiç geçim sıkıntısı çekmemişsin. benim maaşım 1995 yılında eski para ile 15 milyon'du "AUGMENTIN BID 1000 mg" nerdeyse bir maaşım kadardı. bu ilaç 2004 yılında 32 ytl, 2018 yılında 17 tl. Evet sizler belki o zamanlar azınlık elit kesimi oluştururdunuz ama biz ise ülkenin çoğunluğunu oluşturan düşük gelirli vatandaşlardık aramızdaki farkın kapanması sizleri baya bir üzmüş olsa gerekki ülkede yapılan çok iyi şeylere bile her zaman muhalif oldunuz.
Yalan söylediğini bilmem için elit melit olmaya gerek yok. Yalan söylediğini biliyorum çünkü 15 yıl önce üniversitede okurken yazları okul paramı çıkarmak için eczanelerde çıraklık yapıyordum. Bu yüzden yalan söylediğini çok ama çok net biliyorum.
Dünyada her ülkede "OLAĞAN BİR GELİŞME" vardır. Devletin başında kim olursa olsun. Gerici ülkelerde bile bu gelişme vardır. Sen 15 yıl diyerek AKP hükumetinden önce mağarada yaşıyorduk da AKP gelmiş mağaradan çıkmışız gibi konuşuyorsun. 15 yıl önce deyip 23 yıl öncesinden örnek vermen de ayrı bir enteresan.