$ekle=mysql_query("INSERT INTO tp1_basvuru (ad_soyad, cinsiyet, gun_dtarih, ay_dtarih, yil_dtarih, m_haliniz, meslek, e_durum, sac_rengi, goz_rengi, ten, ayak_no, boy, kilo, beden_erkekler, olcu_kadinlar, e_mail, cep_telefonu, ev_telefonu, is_telefonu, adres, tiyatro_deneyim, ozel_yetenek, deneyim, diger_ajans, nerelerde_oynadiniz, hangi_gunler_mus, hobileriniz, oyun_egitim, seyahat_engel, yetenek, resim1, resim2, resim3,sehir,oyuncu) VALUES ('$_POST[ad_soyad]', '$_POST[cinsiyet]', '$_POST[gun_dtarih]', '$_POST[ay_dtarih]', '$_POST[yil_dtarih]', '$_POST[m_haliniz]', '$_POST[meslek]', '$_POST[e_durum]', '$_POST[sac_rengi]', '$_POST[goz_rengi]', '$_POST[ten]', '$_POST[ayak_no]', '$_POST[boy]', '$_POST[kilo]', '$_POST[beden_erkekler]', '$_POST[olcu_kadinlar]', '$_POST[e_mail]', '$cep_telefonu', '$_POST[ev_telefonu]', '$_POST[is_telefonu]', '$_POST[adres]', '$_POST[tiyatro_deneyim]', '$_POST[ozel_yetenek]', '$_POST[deneyim]', '$_POST[diger_ajans]', '$_POST[nerelerde_oynadiniz]', '$_POST[hangi_gunler_mus]', '$_POST[hobileriniz]', '$_POST[oyun_egitim]', '$_POST[seyahat_engel]', '$_POST[yetenek]', '$resim1', '$resim2', '$resim3','$_POST[sehir]','0')");
$mesaj.= '<span style="color:#09F;font-weight:bold">Başvurunuz tarafımızca alınmıştır. Size olumlu yada olumsuz geri dönüş yapılacaktır...</span>';

Bu kodun altına aşağıdaki kodu ekleyin olmazsa yardımcı olurum.

$ekle1=mysql_query("INSERT INTO tp1_basvuruu (ad_soyad, cinsiyet, gun_dtarih, ay_dtarih, yil_dtarih, m_haliniz, meslek, e_durum, sac_rengi, goz_rengi, ten, ayak_no, boy, kilo, beden_erkekler, olcu_kadinlar, e_mail, cep_telefonu, ev_telefonu, is_telefonu, adres, tiyatro_deneyim, ozel_yetenek, deneyim, diger_ajans, nerelerde_oynadiniz, hangi_gunler_mus, hobileriniz, oyun_egitim, seyahat_engel, yetenek, resim1, resim2, resim3,sehir,oyuncu) VALUES ('$_POST[ad_soyad]', '$_POST[cinsiyet]', '$_POST[gun_dtarih]', '$_POST[ay_dtarih]', '$_POST[yil_dtarih]', '$_POST[m_haliniz]', '$_POST[meslek]', '$_POST[e_durum]', '$_POST[sac_rengi]', '$_POST[goz_rengi]', '$_POST[ten]', '$_POST[ayak_no]', '$_POST[boy]', '$_POST[kilo]', '$_POST[beden_erkekler]', '$_POST[olcu_kadinlar]', '$_POST[e_mail]', '$cep_telefonu', '$_POST[ev_telefonu]', '$_POST[is_telefonu]', '$_POST[adres]', '$_POST[tiyatro_deneyim]', '$_POST[ozel_yetenek]', '$_POST[deneyim]', '$_POST[diger_ajans]', '$_POST[nerelerde_oynadiniz]', '$_POST[hangi_gunler_mus]', '$_POST[hobileriniz]', '$_POST[oyun_egitim]', '$_POST[seyahat_engel]', '$_POST[yetenek]', '$resim1', '$resim2', '$resim3','$_POST[sehir]','0')");