@wptoplu;
Kimse durup dururken keyfi iade yapmaz, verdiğiniz hizmette bir sorun olmasa insanlar girip negatif yorumda atmaz. Binlerce sanal mağaza var bahsettiğiniz sitelerde. Hepsinin müşterisi keyfi iş yapsa ve akabinde bunlarda "Genel Merkez numarasını istiyom!." dese kimse iş yapamaz hale gelir.
Mağazanıza gelen olumsuz yorumları engellemek için hizmetinizi gözden geçirin, müşterileriniz ile birebir iletişimde olarak onları aracı firmanın değil sizin müşteriniz olduğuna inandırın. (Böylesi durumlarda ilk muhatabı siz olursunuz.)
Büyük Sanal mağazalar müşterinin tarafını tutmazsa size müşteri getiremez, bunu da unutmayın.
Tamamen keyfi tamamen keyfi ve keyfi benim gönderdiğim kargoda şirket numaram var dileyen ulaşabiliyor mesaj attıklarında bire bir ben görüşüyorum . Buna rağman sorunlar yaşıyorum kargo adama gittiği zaman kargo firmasından kıralan cihazım tedarığini tekrar ben sağlıyorum peki nerde kaldı benim KAARIM ! Onu geçtim sattığım ürünün kocaman bir şekilde altında bilgilendirme klavuzu var ve ben orada kargo elinize ulaştığı vakit açıp kontrol edin kırılan veya eksik gelen parça var ise kargo firmasına tutanak tutturun yazmışım burada ben tamamen haklı çıkıyorum ama ona rağmen mağduriyeti ortadan kaldırıyorum . Ona rağmen bu tür olaylar yaşanıyor kişi siparişi geçip daha sonra ben buradan siparişi alacaktım sizden aldım iptal ediyorum diyor malzeme aynı cihaz aynı herşey aynı fakat öyle düşünüyorlarki paraları direk olarak bana yatıyor bilmiyorki adam havuzda duruyor o para ne sana ben bana geliyor orada duruyor . Taki kendisi onaylayana kadar sonra bana parası geliyor . Bunun gibi sangi dolandırıcıymışım gibi bana itamda bulunan bu şahıslara bu tür SANAL mağaza sahipleri destek veriyor şimdi ben mi haksızım ben mi dolandırıcıyım ! Atılan yorumların %90 olumlu ve geriye kalan bu tür insanlıktan nasibini almamış bilinçsiz cahil insanlar belliki sizde bu tür olaylardan haberisiz bir şekilde bana karşı eleştiri yapmıssınız .