Merhaba Arkadaşlar bu n11 mağaza destek için sadece mail var ben ise direkt olarak genel müdülük ile iletişime geçmek istiyorum numarası veya başka bir iletşim numarası bilen var mı bıktım usandım artık nasıl bir çalışma sistemleri var bilmiyorum . ! Bana gelen ürün param parça olmuş şekilde geliyor ve alıcı bunu keyfi bir şekilde iade ediyor fakat panel üzerinde iade talebi oluşturmadan bana diret olarak kargo olarak gönderiliyor ve daha sonrasında bu para kişiye iade ediliyor mu edilmiyor mu ne oluyor ne bitiyor bunların hiç birini göremiyorum malesef ! Saçma sapan bir mail var onda da mail atıyorsun ne gelen var ne giden fikir verin lütfen alıcı taraf ile sürekli bir sorun yaşıyorum ya allah rızası için keyfi bir şekilde kargolar iade edilir mi ? Neden bu koca sanal pazarlar hep müşterinin tarafını tutarlar anlam veremiyorum . Adam saçma sapan yorum atar mağazama ismimi lekeler ortada hiç bir şey yokken o yorum yalnış yazılmış böyle böyle oldu diyorum mahkemeyede verseniz o yorum silinmez diyen bir gittigidiyor , saçma sapan bir panele sahip bir N11 , diğerlerini yazmak dahi istemiyorum !