Uzunnnn süre takip ettikten sonra bende TRON coine bastım parayı bende bir kaç şey ekliyeyim arkadaşlar belki işinize yarar.
1: Bu sabah TR saati ile galiba 5 de açıklamalar yapacak takipte kalın kar etmek veya batmamak istiyorsanız.
2: Alibaba ile anlaşma filan yok sadece alibabanın ekibinden adamlar almış bu sabah onları da tanıtacak.
3: GAME.COM da bir oyun yapıldı tron ile birleşik bunun açıklaması yapılacak ve partner olarakta büyük ihtimal bundan bahsedecek. ( GALİBA oyunun sayfası bu ingilizcesi yarın açılacak diyorlar
http://tron.game.com/#/home
4: Benim gördüğüm çok fake hesap var online yani sosyal medyada ve hepsiyle TRON diye boş tweet atıp duruyorlar buna dikkat edin.
Not1: BTC sağolsun alt coinleri perişan ediyor şu aralar böyle devam ederse alt coinler dayanamaz.
Not2: Ben kesin çok artacak 0.50$ görür diye girdim ama göremeyeceğini düşünüyorum. Benim öngörüm açıklamalar bekleyenleri tatmin etmeyecek. Yani açıklamalar yapılana kadar fiyat artacak ve bu dediklerimden başka birşey açıklamazsa BENCE KESİN çakılacaktır. Bende bozdurmak için mecbur uyanık kalacağım. Uyanık kalan arkadaşlar arada haber oldukça LÜTFEN benide yoklasın bozdur-sat düşüyor-çıkıyor diye.
Buda bir ihtimal ama yükseleceğine ben inanıyorum umarımda yükselir.
Şu btc darma duman etmese şuan trx çok iyi bir yerdeydi.