Araçlarımız Olmazsa olmazlarımız..
Malware indirme linki

malwarebytes adwcleaner

Evet arkadaşlar burda bunlar nedir ne işe yarar. web master arkadaşlar genelde önemsemeseler bile bunların gerekliliği hafife alınacak bir durum değildir..
Şu anda veri tabanlarında bilinen 10binin üzerinde malware bulunuyor tabi bunun bir kaç yüz tanesini bizim ülkemizde rastladım kendi adıma bunların en büyük kaynakları , xyz siteler ve kimse yanlış anlamasın herkes bir sektörden ekmek yiyor ama film siteleri yoğunlukta bu malware tehlikesinin önüne geçmeniz için gereken iki programıda indirme linkleri ile verdim..

Biz wm arkadaşlar neticede web sitelerinin üstünden altından giriyoruz. malumunuz her yere girip çıkıyoruz ben günde hiç gezmiyorsam 100 - 200 arası site geziyorum bu sitelerin % 80 i legal wordpress ile ilgili diğer %10 luk kısmı null siteleri ve buna benzer siteler geri kalan %10 ise youtube ve haber siteleri birde r10 işte neyse konumuzu taşırmadan anlatmak istiyorum bu araçları kullandığınızda ftpnize erişinizde sitenize zararlı içeriklerin aktarılmasını önlemiş olacaksınız. ben kullanıyorum gayet memnunum son günlerde forumda sitelerinde virüs , iframe , md5 , ioncube ile saklanmış jason virüslerini görür oldum bilgilendirme olsun kimse zarar görmesin diye bu konuyu açmak istedim umarım yarar sağlar..

Sorgu Kaynaklarımız
Virüs Total
Google
Url Void

İyi forumlar