GiRGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
eminevim.com üzerinden ev alan var mı ? Peşinat ile ev almak istiyorum fakat googleda bir siteyi buldum aradıklarında 26 yıllık şirket olduklarını söyledi. Bu siteden hizmet alan varsa görüşlerini almak isterim.
Hocam ben kendim denemedim ama güvenilir olduğunu biliyorum önemli olan; kura çekerken sonlara kalma ihtimalini göze alarak gir, yani paketleri iyi anlamaya çalış, dezavantajları hesaba kat, en kötüyü düşün (kurada en sona kalmak gibi), ona göre gir. Özetle paket detaylarını iyi oku gözden bir şey kaçırma, kurasız paketlerinde avantajları dezavantajları vardır onlara da dikkat et. beklentilerin gerçekci olursa adamlar üçkağıtçı değil çevremde de (yakın bir arkadaşım) buradan ev ve araba alanlar mevcut. Bir miktar organizasyon bedeli alıyorlarmış 10 bin tl gibi ama banka faizine göre çok az bir ücret herhalde.

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişlerde bir türlü ev şansı size çıkmazsa?
Öyle bir ihtimal olan paketleride var hocam bildiğim kadarıyla, yani risk ev size 2.ayda çıkabilir 20.ayda çıkabilir. Daha geç çıkanlara herhalde bir meblağ yardımı oluyor sistemin herhalde ya da bu riski göze almayanlar içinde paketleri olması lazım, öyle duymuştum.