Vdsl destekli 2.el modem aramaktayım. Elinizde varsa satmak istediğiniz marka,model ve fiyat bilgisini konuya yorum atabilir veya PM atabilirsiniz.
Teşekkürler.
Merhabalar
Elimde bir adet vdsl2 vdsl2+ modem mevcut durumda bulunuyor. Türk telekom hizmeti dahilinde faturaya ek ücret ile alınan bir modemdir.
Daha hiç kullanılmadı. Prize bile takılmadı. Sadece kutu içeriğini görmek için kutunun bir tarafından açılıp tekrar kapatıldı ve internet hizmetim için vdsl'e gerek olmadığı için kullanmaya ihtiyaç durulmadı.
Kısacası ürün sıfır bir üründür aslında; zaten sıfır vdsl modemler 240 tl'lerden başlıyor. Eğer istersen ben bu ürünü sana 180 TL'ye satabilirim.
Neredeysen oraya da kargolarım. Kargo ücreti sana ait yalnız am istediğin firma ile gönderirim. Tahminim 5 tl yi geçmez zaten kutu ağırlığı ve boyutunu düşndüğümde.
Aşağıya ürün ile ilgili resimleride ekleyeceğim. Tercih edersen çok daha ucuza sıfır ürün sahibi olacaksın. Ben boş boş durmasın diye satıyorum...
Almak isteyen başka arkadaşlar olursa benimle özelden iletişime geçebilirler. Arkadaşımızın özel konusunu kullanmamak amaçlı daha iyi olur. Teşekkürler
Ürün Resmi 1 Ürün Resmi 2 Ürün Resmi 3 Ürün Resmi 4 Ürün Resmi 5