selam arkadaşlar r10da ınstagram sayfası aldık, ınstagram sayfasını ilk kuran kişi ilk açılan emaille geri alması mümkün olduğu için çaldı, hesabı ben çalan kişiden almamıştım, onun sattığı kişiden almıştım sayfanın 3 üncü sahibi oluyorum yani, aldığım kişilik bir durum yok ortada, tabi ilk kuran kişiyi bildiğim için şüphelenmiştim, wpp yazışma ve arayarak, sorduğumda çalmadığını bende olmadığını söyledi, biraz araştırmam sonucunda onun çaldığını öğrendim, sayfayı şifre sıfırlama yaptığımda onun numarasının son iki hanesi, kullandığı e posta adreslerinden kesin emin oldum onun çaldığını, ama sorduğumda ben çalmadım almadım.
Bende elimdeki ses kaydı wpp konuşmalarıyla bilişim suçlarına şikeyet ettim, 6 ay sonra evime suç duyurusu sonucu geldi, suç duyurusu kağıdı aşağıda veriyorum itiraz etme hakkım var, sizce tekrar delilleri verip itiraz etmelimiyim, çünkü bunun peşini bırakmak istemiyorum, bir avukat tutarak onunla tekrar girişimlerimi sürdüriyimmi, dava açtığım kişi şuan suç bulunmadığından, bana dava açabilirmi?
sahibindencomdan 2000 tl dolandırıldığımda da bana aynı karar gelmişti itiraz ettim ve şuan bilişim teknolojilerini kullanarak dolandırıcılıktan ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor ve ağır ceza olduğu için minimum 15 yıl ceza alacak
İtiraz edin derim