Merhaba arkadaşlar,
Enteresan ve sanırım çok yakın zamanda bu exacoin inanılmaz derecede konuşulacak.
1 dolardan verildiği ico sonrası ilk saatlerinde
8.80 $ ilk haftada
30$ gibi konuşuluyor. Şuan alım yapamıyorsunuz sınırlı sayıda günlük satış yapıldı ve satış kapandı. yarın TR saatine göre 19:30 gibi açılacak. Bitconnect sisteminde ve çok daha iyisi gibi gözükmekte.
En güzel özelliği sinyal durumu. Günlerdir araştırıyorum sinyal durumu gerçekten herkesin beklediği bir özellik. tüm cyripto borsalardan veri çekip alım satım sinyalleri bildiriyor kullanıcılarına..
Şu saçma sapan ücretli telegram sinyal gruplarına para kaptırmayın. Çok sinyal grupları olabilir fakat %90 u amatör şekilde ilerlemekte. En güzel bilgiyi kendiniz ölçümleyerek analinizi yaparak aldığınız sonuçlardır ki bu özellik muazzam güzel.
Sinyalleri açmak içinde exa sahibi olmanız gerekiyor. üyeliğe direk usd/btc sinyalini açıyor. 0-500 arası exaya 10 adet coinin sinyalini veriyor. bu şekilde exanız arttıkça sinyal artıyor. Aynı zamanda minnig olarakta işlem yapma hakkınız bulunmaktadır.
Sisteme üyelik için Refli çok araştırdım emeğe saygı
refsiz
Lending (Borç Verme ) %60 a kadar geri ödeme
Arkadaşlar öncelikle Exacoin in en çok ilgimi çeken kısmı lending sitemine değinmek istiyorum. bu sistemle Bitconnect i çok geride bırakacağa benziyor, verdiği oranlar çok iyi anapara çekme süresi kısa gerisi sizin alabileceğiniz riske kalmış. örnek olarak 10010 usd ile girmeyi düşünelim ve şöyle bir basit hesaplama ile yapalım.
10010 usd ye günlük %03 garanti kar veriyor buda
10010*0.03= 300.3 usd yani günlük 300 usd garanti kar veriyor.
yaklaşık 33 günde de anaparayı amorti ediyor.
buda 33*300.3=9900 usd 34. gün kar almaya başlıyoruz.
bu lending sisteminde 99 gün anaparmızı çekemiyoruz. 10 bin usd yatırdığımızda. benim tavsiyem günlük karlarınızı alın.
Sisteme üyelik için Refli çok araştırdım emeğe saygı
refsiz
Heyecanlı bir durum açıkcası. tabi ytd : )