se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- İtiraz bir kere yapılabiliyor. İkinci bir itirazda bulunamıyor (istisna durumlar hariç)
- Ben kanalın haklı yere kapandığını baz alarak konuştum. Eğer kanalda telif ihlali spam vs. yapılmadıysa, yani kısaca haksız yere kapatılma söz konusuysa o zaman tabiki açılma ihtimali az da olsa var. Ama haklı yere kapanan kanal açılamaz. A-ÇI-LA-MAZ.

- Evet bir çok konuya yorum yazdığımı görmüşsünüzdür normal. Görmeye de devam edeceksiniz. Çünkü benim günümün 10-15 saati youtube ile geçmekte. Benim işim youtube ve bu işin içinde olduğum için yorum da yapacağım. Yardımcı da olucam yeri gelince. Bir mahsuru var mı sizin için bilmiyorum.

- Tekrarlıyorum. İstisna durumları baz almadan yaqzdım ben kanal açılamaz diye. Yani haklı yere kapatılan bir kanal doğal olarak açılamaz. Ancak ortada bir haksızlık varsa açılır. Ki benim kanallardan biride sahte teliften dolayı kapatılmıştı. Ama telifler sahte olduğu için açtırabildim kanalımı.
Benim için hiç bir mahsuru yok olamazda zaten. Eğer birilerinin işine yarıyor ise yardımlarınız bende mutluluk duyarım bundan.

Yeniden itiraz etme hakkı belirli aralıklarda yeniden doğuyor bunu youtube ingilizce yardım forumunda sordum ve oradaki bu konuda tecrübeli kişiler sık sık itiraz etmeye çalışmayın bir süre bekleyin yeniden açılacaktır yazdılar bende bir hafta yeniden itiraz etmeden bekledim ve yeniden itiraz ettim ingilizce olarak kanal açıldı.