ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış bir bilgi vermişsiniz.
1. itirazda açılmayan 2 .3 .4 ... itirazda açılan kanallar var.
başka dilde mesaj atınca açılan kanallar var.
kanalın neden kapandığına ve başka bir çok konuya göre değişir kanalın açılıp açılmayacağı.
kendi kendine açılan kanallarım oldu.
o yüzden her ne kadar ihtimal düşük de olsa yanlış bilgi bu.
- İtiraz bir kere yapılabiliyor. İkinci bir itirazda bulunamıyor (istisna durumlar hariç)
- Ben kanalın haklı yere kapandığını baz alarak konuştum. Eğer kanalda telif ihlali spam vs. yapılmadıysa, yani kısaca haksız yere kapatılma söz konusuysa o zaman tabiki açılma ihtimali az da olsa var. Ama haklı yere kapanan kanal açılamaz. A-ÇI-LA-MAZ.

mehmetkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir çok youtube kapanması ile ilgili konuda mesajlarınızı görüyorum ve hemen hemen hepsi aynı mesajlarınızın. Açılmaz, geçmiş olsun vs vs.

Aynısını bana da dediniz kanal açılmaz diye açtırdım ben kanalı ve nasıl açıldığını da anlatmaya çalıştım.
- Evet bir çok konuya yorum yazdığımı görmüşsünüzdür normal. Görmeye de devam edeceksiniz. Çünkü benim günümün 10-15 saati youtube ile geçmekte. Benim işim youtube ve bu işin içinde olduğum için yorum da yapacağım. Yardımcı da olucam yeri gelince. Bir mahsuru var mı sizin için bilmiyorum.

- Tekrarlıyorum. İstisna durumları baz almadan yaqzdım ben kanal açılamaz diye. Yani haklı yere kapatılan bir kanal doğal olarak açılamaz. Ancak ortada bir haksızlık varsa açılır. Ki benim kanallardan biride sahte teliften dolayı kapatılmıştı. Ama telifler sahte olduğu için açtırabildim kanalımı.