Herkese merhaba, hayırlı işler.
Birkaç gün önce forumda optimizasyon yaptığını söyleyen ve konusunda iddaalı birine rastladım ( ki epeydir ikilemde kalmış ve acaba yaptırsam mı diye düşünüyordum )
En sonunda "ne kaybedebilirim?" den yola çıkarak denemek istedim ve
bu konunun sahibi @Lordbey;nickli arkadaşımıza Skype yolu ile ulaştım.
Siteme ne yapıldı? Wordpress sistemin hızını artırdı, temasında düzenleme yapıldı - hatta şuan burada paylaşmak istemediğim özel 1-2 eklenti ile ilgili daha çalışma yaptı -
Memnuniyetimin derecesini post açarak belirtmek istedim. Yazdığım yazılar için önceden her defasında Google gibi getir seçeneğini kullanmama rağmen şimdi ise çok kısa bir sürede index almaya başladı.
Çok teşekkür ederim, iyi ki tanımışım.
Yorumun için çok teşekkür ederim, seninle daha çok çalışmamız olacak inşallah. şimdi konumun altına yazmış olduğunuz yorum geldi.. gülüyorum.. resmen makale yazmışsın Allah hepinizden razı olsun. ben işimi yaptım son günlerde uyku ve hastalık problemi olsada :/ elimden geleni yaptım hak ettiğim ücretide aldım
Bende sizin gibi çalışmaya başladım. Herkes iddialı forunda ancak kendisi gerçekten işin hakkını veren, iş bitmesine rağmen sitemde bir sürü sorunu çözen birisi. Wordpress ile ilgili tüm konularda ona güvenenilirsiniz. Kendi sitesi gibi sorunları çözüyor, ilgileniyor. İyi ki tanımışım kendisini
iş bitmez canberk.. iş ne zaman biter biliyormusun.. iş o site kapandığı zaman biter. Ama Allah korusun sen daha çok ekmek yersin.. inşaalah
LordBey arkadaşımızdan benzer hizmetleri aldım ve ben de çok memnun kaldım
senin site

80de kaldı yanaraım yanarım ona yanarım teşekkürederim.