kkorayank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende tartışmaya girmiyorum. Ama yapanlar nasıl yapıyorsa sende o şekilde yapıcaksın.. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama türk örf ve adetlerinde askerliğini yapana kız verirler , bu tip problemler olmasın diye.
Peki sen böyle bir konu açıyorsun ? Doğuda canını ortaya koyanlar , Şehit olupda çocuklarını öksüz bırakanlar nasıl gitti askere ?
Sen Askere gideceğini bilmiyormuydun ? Sonradan mı çıktı askerlik bu ülkede ?
Ha sonra başkalrının milyon doları , başkalarının özel hayatı seni ilgilendirmez.
Kanunları internetden araştırabilirsin. Gördüğün kanuna aykırı durumlarda güvenlik kuvvetlerine yada olduğun yerdeki cumhuriyet savcılığına baş vurabilirsin.
Hocam sizi alakadar konu nedir vatan sevgisi vatan sevgisi burada laf yapacağına git milletvekillerini,başkanlarını,futbolcuları sorgula klavyeden yazmak hoş adam aileme bakmam gerekiyor diyor yargılayacağına ailesiyle ilgili olan sorunu öğren önce evin elektrik faturasını ödemesinler 5dk sürmez gelip kesmeleri benim oğlum asker dediğin de açarlar mı sanıyosun market e benım oğlum asker dediğinde erzak verecek mi sanıyosun kendi ülkemiz de Suriyeli kadar rahat yaşayamıyorken ailemi bırakıp bende gitmezdim yaptım askerliğimi komutan egosunu tatmin etmekten ibaret askerlik komutanın hizmetçiliğini yapmak vatan borcu mu.