Javadeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda yenisin sanırım ancak marka hakları, resmi kurum vs olması büyük sorunlara yol açabilir. Bir kurumun resmi kurumun com.tr uzantısını almışsın. Normalde resmi kurumlar için haber yapanlar sitelerinde footere bile resmi kurumla alakamız yok diye yazı eklerken com.tr almak büyük cesaret
edit; tahmin ettiğim gibi marka başvuru belgesiyle almışsın ki %99 marka onaylanmaz. Sonrası ise başına iş çünkü kurumunu kullanıyorsun.
Evet hocam Yeniyim aranızda buyuk ihtimalle onaylanmaz Ozaman Osym diye Eğitim kitabı olara başvuru yapmayı düşünüyoruz

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
osym resmi sitesi değildir yazmanız doğru olmuş ama ufak olması sıkıntı çıkarır.
marka tescil ile boş sınıfta osym.com.tr domaini alınabilir ama kullanılması kısıtlı olur
siz hangi sınıftan tescil ettiniz ben göremedim. alakasız bir sınıftan kayıt edip
gerçek ösym nin tescil ettiği sınıflardan işlem yaparsanız( 16 / 35 / 41 / 42 /) ki durum öyle gözüküyor sıkıntı çıkacak ve itiraz sonucu marka ösym ye geçecek

site ana sayfaya gerçek ösym olmadığınızı ibraz eden banner reklam yapın ösym ye yazılı beyanda bulunun şuan site yeni göze batmaz ama emin olun dershaneler bile sizinle ciddi uğraşır ve haklı olarak kazanırlar.

başarılar dilerim.
Hocam Peki Bu olasılıkları ortadan kaldırmak için ne yapmamız gerekiyor acaba osym'ye mail mı atmalıyız ?