Sağlık personelleri robot değil, siz nasıl bilgisayar başında çalışırken cips yiyebiliyorsanız onlar da işleri sırasında (yoğunluk olmadığı zamanlarda) cips vs. yiyebilirler diye düşünüyorum. 24 saat nöbet tutan bir insan, ne yapabilir ki hocam? Bir ameliyatın ne zaman biteceği belli olmayabilir, komplikasyonlar gelişebilir vs vs. Ne olursa olsun, bu size şiddet yaratma hakkını vermez.
sorumluluk sahibimisin veya bir işin varmı çalışıyormusun bilmiyorum,24 saat nöbet tutman benim karşımda sakız çiğneme veya cips yeme hakkını vermiyor,eğer öyleyse yatak yorgan da getirip arada bir 15dk kestirilebilir,vazife başında sorumluluk sahibi olmak zorundasın,24 saat nöbet elbetteki tutacak ,çünkü onun işi o,tutmak zorunda ben nasılki günlük 18 saat çalışıyorsam oda gereğini yerine getirecek.bugüne kadar hiçbirzaman pc başında sakız çiğnemedim,cips yemedim,pc başında sadece çay içerim.oda içsin çay içmek ayrı bir durum,karşındaki iş yapman gereken bir insana karşı sakız çiğnemek veya çıtır çıtır cips yemek çok ayrı bir durum,ayrıca bu bir görgü meselesidirde..