Aynı dertten muzdarip bir kardeşin olarak sosyopix.com fazlasiyla mutlu edecektir
daha farklı birşeyler arayışındayım ama hocam değerlendireceğim..
Tecrübelerime göre hediye işi kurtarmaz.

Hediyeden çok ona sevginizi kanıtlayın bu bir akşam yemeği olabilir.
Sizi seven insanları hele ki bunlar kadınlarsa üzmeyin. Değer veren kadın bu zamanlarda çok nadir bulunur yapmayın. Sevin sevilin dünyanın en güzel duygusu bu. Para her zaman gelir ama seven adın hayatında bir defa.
kardeşim anlatamam ağlattığım günlere bile o kadar pişmanımki seni ağlattığım 1 güne 1000 gün mutlu etsem hakkını ödeyemem dedim ama işte biraz şuanki ortamlardan uzak ev kızı yani ha dediğimizde 4 sene olsada bi yere gidemiyoruz...
sosyopix.com i hocam önermiş bende öneniyorum. çünkü ordan sadece görsel güzelliği olan şeyler almıyorsunuz kendi emeğinizide görüşlerinizide katıyorsunuz
inceliyorum teşekkürler
Bence çok büyük bir oyuncak ayı al pembe yada beyaz olabilir

Belki fazla etkilemezsiniz ancak yüzünde tebbessüm fazlası ile oluşturursunuz
yani 200-300 gül düşünüyorum bunuda içine katabilirim mesela o bana hiç bir şekilde hediye istemiyorum dediğimde bir kalpli kutuya bu love sakizlarını tek tek açıp içlerini söküp kendi notlarını yazıp tekrar yapıştırıp bir kutu vermişti ve 1 kutu 400 tane sakızı tek tek ayrı ayrı not yazmıştı...
Çiçekler ve onu gerçekten sevdiğini, yanında olduğundan duyduğun mutluluğu belirt kadınlar bunu çok önemserler ...
hocam dediğim gibi bi 200-300 gül düşünüyorum ama daha başka fikirler gelir inşallah...
Valla brocum anladığım kadarıyla biraz para var sende. Ben senin yerinde olsam doğum gününde kızı yurt dısına çıkarır tüm günümü onunla gezerek geçirirdim sonucta seviyorum dimi ? seviyorsan git götür bro büyük hayalimdi olmadı ...
yurt dışı güzel fikirde hocam biz 4 senelik ilişkimizde en uzak çay bahcesine gittik öyle geniş fıtratlı bir ilişkimiz yok para konusuda hiç bir fikrim yok