Arkadaşlar sadece fikir olsun diye altcoin maceramı paylaşıyorum.
Ben de birçok kişi bitcoin olayını medyadan duydum.
1 haftalık takibim sonucu bu işe deneme amaçlı girdim.
Bitcoini takibe başladığımda 32 bin TL idi.
1 hafta sonra 50 bine dayanmıştı.
Bu inanılmaz artışın sürekli olacağını düşündüm veya temenni ettim
Paribu ile çok az bir yatırım yaptım. Sonra 79-80 bini gördü. Burada satım, ana paramı çektim ve gerçekleşen kar ile altcoin işine geçtim.
Tabi benim yatırımlarım çok küçük rakamlardı. Zaten imkanlarım da fazlasına el vermiyor.
Daha sonra cryptopia.co.nz i bir arkadaş kulladığı için oradan altcoin işlemi yaptım. XVG ile de orada tanıştım. Ama yaptığım araştırmalarla binance nin daha güzel ve kulanımının kolay olduğunu fark ettim. Ayrıca uygulaması da vardı.

Binance de takip ettiğim ve küçük rakamlarla işlem yaptığım altcoinler şöyle:
XVG aldığımda 0,7 $ dı Şimdi 0,14
XRP aldığımda 1,90 $ dı Şimdi 2,37
Bunun dışında ETH,LTC,OMG,ADA gibi altcoinleri takip ediyorum.
İlgilenenlerin takip etmesini tavsiye edebilirim.
Bir de sürekli konuşululan Binance referans konusu var. Benim tavsiyem mutlaka tanıdığınız birinin referans linkiyle girin.
Neden:
Binance Referanstan Ne Kadar Kazanç Elde Ediliyor?
Binance işlem başına 1000’de 5 komisyon almaktadır. Yani 1000 TL’lik bir coin alımında 5 TL’si binance.com’a gidiyor. Eğer bir başkasının referans linkiyle kayıt olduysanız sizden yine aynı oranda komisyon kesiliyor. Yani 1000 liralık bir coin alımında 5 TL komisyon kesiliyor. Farkı şudur?
Referanssız linkle üye olursanız
1000’de 5’lİk komisyonun tamamı Binance.com’a gider.
Referanslı linkle üye olursanız
1000’de 5’lİk komisyonun yarısı Binance.com’a yarısı da referans linkli üyeye gider. Yani referans linkiyle üye olduysanız 1000 liralık yaptığınız işlemin 2.5 TL’si referanslı üye olduğunuz kişinin hesabına yansır.

Bu durumda referansla kayıt olursanız bir arkadaşınıza kazandırmış olursunuz.