ne yaparsan yap inancını kaybetme dün itibari ile işten çıkarıldım fakat YARADAN bir kapıyı kapatıyorsada bir kapıyı açıyor...

işin başı şöyle 2014 de ilansahibi.com ve nerdehani.com a 300k tl bir yatırım yaptık geçen 4 yıl içinde bir 100k daha gitti bunu bocektasarim.com a güvenerek yaptık fakat iş senelerce uzadı ve pazarlama olayına bile geçemedik ve projeye yavaştan son vermeye karar verdik...

Proje sonlanınca dün itibari ile işsiz kaldım fakat sağolsun patronum olan Babamın dayıoğlu Emin KIVRAK abim ( denizmotorum.com ) ortada bırakmak yerine şuan olduğumdan daha güzel konumda bir işe beni yerleştirdi...

hayatta çok saçmaladığım zamanlar oldu hatta çok yakın dönemlerde bile alkol depresyon ankisyete vs. fakat ne kadar kötü olursanız olun ama bilinki bir kapıyı kapatan bir kapıyı açıyor hep sığındığımız ALLAH olsun...

Şimdi kardeşlerim 3 aydır kız arkadaşımla büyük problemler yaşıyorum geçen günlerde bu artık kendimi bitirecek konuma kadar gelmişti... Bu iş vesilesi ve bazı kötü alışkanlıklarımdan vazgeçmem irademi kanıtlamam nedeni ile biraz dahi olsa aramız düzeldi yılbaşından önce...

kesinlikle maddiyata önem vermeyen bir kız arkadaşım var ve bu ayın 19 u doğum günü hala daha kırgınlıklarımız devam ederken nasıl bir hediye ile gönlünü alabilirim ??? maddi manada yapabileceğim hiç birşeyi beğenmeyeceğini yada basite alacağını biliyorum künye kolye bilezik zaten hepsini yaptım

ÖYLE BİR GÖNLÜMÜ ALMALIYIMKİ ÇOK ÜZDÜM NE OLABİLİR...