Tanıtım yazısı yayınlayıp link şeklinde verebilirsin, siteyi yeni açtığını söylüyorsun kendine has özel bir kitlen var ise ve günden güne çoğalıyorsa ayrıca maddi sıkıntıların yoksa link verme fakat bildiğimiz standart blog/site ise ve günlük makale yayınlıyorsan verebilirsin.
site 1. yılını doldurdu geçenlerde 500k civarında yıllık görüntüleme aldı. dediğiniz gibi tanıtım yazısı + banner reklam daha iyi olacak gibi
maddi sıkıntısı yok bu ay host giderlerinin yarısını çıkardı site admaticten
Karşılıklı backlink olayı artık sitelere zarar veriyor. Bilişimle uğraşan bir şirket bunu nasıl bilmiyor? Şaşırtıcı. Linki nasıl ekleyeceğiniz de yere göre değişir. Eğer footer'a ekleyeceksiniz, temanızın düzenleyicisine girip, footer.php'den editlemeniz gerekiyor. Link olayını karşılıklı olarak değil de tek taraflı kabul edin derim size. Her halükarda link çıkışı sitenizi etkileyecektir bu arada.
internette araştırdım da dediğiniz gibi net gibi yok. en iyisi kabul etmemek . işi ucuza getirmek istiyorlar.
Şu bilişim firmalarına hastayım çok enteresan işlerle uğraşıyorlar. Karşılıklı backlinke muhtaç mı kalmışlar çok yazık.
Teklifi kabul etmeyin.
tanıtım yazısı + banner olayı olursa kabul etmeyi düşünüyorum verdiğiniz bilgilerle. Çok teşekkür ederim yazan herkese