Merhaba,
Sigarayı bırakmak adına hiç bir adım yapmayıp dün champix'e başladım günden güne yazayım dedim herkes gibi bi deneyimimiz olsun;
1. Gün saat 16:00
Yurtdışından yeni geldiğim için gecem gündüzüme karıştı ancak bu saatte içebildim. Akşama doğru böyle ufak bir baş ağrısı oldu.
2. Gün saat 16:00
Gayet iyiyim şu an bir sorun yok sigarayı bırakacağım gün olarak 14. günü işaretledim ilaçtan psikolojik mi bilmiyorum sigara boğazımda kalıyor ciğerime inmiyo gibi hissediyorum marlboro touch blue içiyorum zaten günde 2 paket inşallah kurtuluruz
3. Gün (bugün unuttum ama ertesi gün 16:00'da devam ettim)
Bugün unuttum ancak bir sonraki gün 16:00'da devam ettim umarım bir sorun olmaz. Gayet iyiyim ama böyle ağır bi yorgunluk var üzerimde sebebi başka birşeyde olabilir.
4. Gün (11:00 - 01:00)
İlaç artık günde 2'ye döndü bi sabah bi akşam oldu sabah 11'de attım birincisini akşama kadar çok az sigara içtim böyle canım sürekli sigara isterken 10 dakikada bir yakarken saatte bire düştü bu olay bi isteksizlik var içimde bugün.
5. Gün (13:00 - 01:00)
Sabah kalktım canım gram sigara istemedi ve ilk defa sigara dumanından rahatsız oldum. Ancak kalktım kadıköye ofise gittiğimde 1 paketi hiç etmişim onu gördüm. Normalim sadece ufak bi halsizlik var hala üstümde belkide havadan nem kaptım bilmiyorumda sabah yataktan kalkamıyorum
yorgunluk halleriniz oksijen çarpmasından ve psikolojik. Kanınızda ki oksijen seviyesinin artması size yorgunluk ve uyku hali verecektir. Bu normal ve geçicidir. Sonrasında zımba gibi olacaksınız.
Ayrıca şuanda psikolojik bir savaş içerisindesiniz. Bu da sinir sisteminizin siz farkında olmadan gerilmesine neden olduğu için uykunuzda dahil olmak üzere kasılmaktasınız. Haliyle buda halsizlik kas ağrıları gibi durumlara yol açabilir. Bu da çok normaldir. Zafere giden yolda çile çekmek gibi düşünebilirsiniz.
Daha sağlıklı günlere Burti hocam..