Burda yorum yapanların hepsi seni yanıltır. Hata yapma diyende aç güzel olur diyende çünki herkez ezbere konuşuyor.
Senin dükkan açacağın mahallede yaşayan insanlara sorman lazım. Mahallenin nüfusu, demografi yapısı, maddi durumu, bayanların ne kadarı ev hanımı veya günlük çalışan gibi gibi gibi bu seçenekler uzar gider.
Mahalleni tanımayan herkez seni yanıltır bende dahil
Mahalle kalabalık bi mahalle 2 park var hastahane yakını ve sokak üzerinde bakkal mobilyacı terzi berber kuafor vb işle uğraşan esnaflar var
Mahalle yapısı dini açıdan yoğunluk olan bi mahalle dükkan cami yakını ve bilindik 1-2 sohbet grupları bulunmakta
Gelir düzeyi orta düzey olarak ve %75 ev hanımı diye düşünüyorum daha yüksekte olabilir
Haklısınız
Hocam mahalle ve konumu bilmediğim için ben direk aklım da ki iş fikrinin beyan edeyim o ki bayanlar duracak ise lavaş,patila ve gözleme üzerine bir yer acsaniz ? Hem maliyeti az hem de kazancı %40 50 varan bir iş düşünürseniz detaylı bir şekilde anlatabilirim
Daha farklı işler düşünüldü ama anladıkları tek iş bu olduğu için daha çok çezbedip heveslendiriyor ..
Hocam tavsiye etmem bir saat sonra sıkılırsınız versiye oldu mu sizden paralı oldu mu başka yerden alırlar oraya yapacağın masrafla adsense gelirli site kur o 2 kadın bakacak dediğin kişiye sabahtan akşama kadar yazı yazdır daha çok kazanırsın sana önerim
Böyle şeylere güvenmiyorlar ancak vergi numaraları ile birlikte birkaç siteden xml bazında ürün çekip mağazada stoklu veya stoksuz gg n11 hp siteleri ile ayrı e-ticaret sitesi acılması düşüncesi var.
kesinlikle katiliyorum. elinizin altinda internet gibi muthis bir pazar varken (muthis kelimesininin altini 2 kalem ile ciziyorum) artik dukkanlara kira vermek mantikli bir hareket gibi gelmiyor bana
Minik çapta internet sektörüne doğru yönlendirme yapmaya çalışcam en azından iç giyim veya örgü vb şeyler satışı yapılabilir diye düşünüyorum.
Ama sorduğum soru şu instagram ve facebook ile bölgesel reklam vermek mantıklı olurmu günlük düşük bütçe ile