Mfile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar aile işi küçük bir mahalle arasında tuhafiye dükkanı açmayı düşünüyoruz.
Bu işi daha önce yapmış olan arkadaşlarımız varmıdır tecrübeleri tavsiyeleri nelerdir.
Dükkan başında 2 kadın duracak sahipleride onlar olacak dediğim gibi aile işi.
Dükkan ne cok göz önünde ne cok kuytuda dediğim gibi mahalle arasında bu konuda sizce bulunduğumuz bölgede instagram veya facebook aracılığı ile kadınlara yönelik reklam yapmak mantıklımı ?
Tuhafiye olarak sadece örgü vb işleri düşünüyorlar corap çamaşır vs benim sormak istediğim ise aynı vergi no ile internetten bunların satışı olabilirmi opencart veya ideasoft sistemle xml cekip ürün satmak ?
İlerleyen zamanlarda sektör değişikligine gitmek istesek örnek veriyorum telefon kılıfı satmak vb şeyler bunun için şimdiden şahıs şirketi açılımında faaliyet alanı ekletilebilirmi ne gibi maliyeti olur ?
Hocam mahalle ve konumu bilmediğim için ben direk aklım da ki iş fikrinin beyan edeyim o ki bayanlar duracak ise lavaş,patila ve gözleme üzerine bir yer acsaniz ? Hem maliyeti az hem de kazancı %40 50 varan bir iş düşünürseniz detaylı bir şekilde anlatabilirim