Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok çok afedersiniz hocam lakin aklını kullanma yetisine sahip laik bilgili kişiler şikayetçi. Evinde oturup cebindeki 20 liraya şükreden göbeğini kaşiyip makarnaya tav olan kesim gayet memnun çünkü

YOL YABBBBDILAR
YOL YABDIIIILAAAR
Her fırsatta ülkeni yönetenleri elestirirsen bu ülke nasıl ilerlesin değil mi? Kendi halkını kötülemekte bir numara oldugumuz kesin. Geçmişten beri böyleyiz biz bu mesele 10 yıllık mesele degil 60 yıl geçmişe dayanan bir meseledir. Gećmişte cahil birakmak icin çok uğraştılar ve başardılar bu bir savaş stratejisidir. Doğu bölgemizde neden terör örgütü türedi zamanında? O bölgeyi cahil bırakmak için çünkü cahil insanı kandırmak kolaydır. Burada eleştiri yapmak yerine çözüm fikirleri konuşursak gelişiriz.

MuhammetUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım derken bizim buraya kaldırım taşı yapıldı o yatırımdan mı sayılıyor? Açıkcası büyük bir şirketim olsa düşünmeden yurtdışına taşırım. Hem benden vergi alacaksın (%40-50) hemde bana olanak saglamayacaksın. Hemde çıkıp tv'lerde internet zehir diyeceksin, sonrada ülkemizi geliştirmemiz lazım diyeceksin. Sağolsunlar ne ben gelişeyim ne onlar gelişsin
Geç bile kalmışsın sen git bencede.

MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletin vatandasina yapmak zorunda oldugu her seyi hizmet olarak gormekten ne zaman vazgececeksiniz acaba? Bu vatandas bosuna vergi odemiyor, bedava yasamiyor. Devlet yol yapiyor, okul yapiyor, kaldirim yapiyor ve bizimkiler de seviniyor. Tamam da bunlar zaten bir devletin vatandasina sundugu temel hizmetler. Daha dogru duzgun yazi yazamayan bir basbakana sahibiz. Bunun uzerine ne konusacak, ne de tartisacak bir sey var vesselam... Saygilar.
Türkiye Cumhuriyeti 10 yıl önce kurulmadı. Öncedende vergi ödeniyordu ama çivi dahi çakılmıyirdu en azından şimdi verdiğin vergiyle hizmet alabiliyorsun. Burada sürekli devleti eleştirenlerin çogunun doğum tarihi 1993 ve sonrasıdır muhtemelen çünkü önceki yönetimleri bilmiyorlar o yüzden şuanki yönetimin yaptıkları çok basit geliyor. Bu arada bu adam tam tayyipci diyeceksiniz degilim ben türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım her fırsatta devletini eleştirenleir görünce ister istemez sinirleniyorum. Ayağı takılan bu kaldırım taşınıda bunlar döşedi diye başlıyor devlete saymaya. Kötü yanlarını elbette elestirecegiz ama ayağım takıldı diyede eleştirmeye gerek yok yürürken dikkat etseydin.