Alıntı yapmayın dediğiniz için yapmıyorum, ama birşey ortaya atıyorsanız cevapları da okumalısınız. Aselsan kurulalı 42 sene olmuş, AKP iktidarı ise 17. senesinde, halen arge mi yapıyoruz, halen mi birşey üretemedik? Askerimiz polisimiz nasıl güçlü hocam söyler misiniz lütfen? Lütfen detaylı bir şekilde açıklarsanız hepimiz bilgi sahibi olalım. Helikopter meselesinde ise Allah kimseyi ihtiyaç halinde bırakmasın ama olurda bir gün ihtiyacımız olursa umarım bizde bulabiliriz. Tabi ki devleti erkanın uçak ve helikopter teminlerinden sıra gelirse. IMF'ye borcumuzu öderken nerden ödedik ve şu anda IMF borcuna karşılık ne kadar borçluyuz, ben bunu biliyorum size de soruyorum ki biliyor musunuz yoksa ver mehteri mi durum? Ahmet'in borcunu daha büyük faiz tutarı ile Mehmet'ten para alarak kapatmak mı başarı ? THY özel kurumdur hocam günaydın, sen halen Meclisin kurduğu bir kurum olarak mı görüyorsun? O zaman Sabancıları, Koçları v.s konuşalım. Ya da AKP iktidarı ile her geçen gün parasına para katan Ağaollarını felan. Kosgep kredilerinden bahsetmişssin, evet bu ülkede hiç bir zaman olmayan destekler verilmeye başladı bu konuda hem fikiriz. Çünkü devletimiz vergiden o kadar besleniyor ki, kendine yeni vergi kapıları açmak için halka kredi veriyor. Bazıları geri ödemesiz tabi ama olanlar çok küçük bir bölümü. Doktorların halen özel muayenehaneleri var ve halen gel özelde bakalım diyorlar. İstiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin. Özel hastanelere gelecek olursak ACİL SERVİSLER HARİÇ özel hastaneler paralı. Yani kaza geçirdiniz Allah korusun, en yakın özel hastaneye götürdüler evet bakılıyor. Ama sadece acil müdahale için para alınmıyor. Allah razı olsun bu da birşey, tabi halkımzıdan sömürdüklerinin yanı sıra hiç kalıyor. Ben solcu değilim, sağcı da değilim, ılımlı islamcı, şeriatcı da değilim. Ülkesini seven, insanlarını iyi yerlerde huzurda görmek isteyen bir vatandaşım. Yaşımın yettiği kadar siyasi dönem gördüm, ama bu kadar cahil, bu kadar bilgisiz bu kadar aciz bir meclis hiç bir zaman hatırlamıyorum. Yanlış anlamayın lafım iktidar partisine değil, muhalefetede. Benim Cumhurbaşkanımı başbakanımı bir tane terör örgütü lideri olan fetö, bir tane 35 yaşında kaçakcı, *********** zerrab dolandırıyorsa kusura bakmasınlar o makamda durmasınlar bir zahmet. İyi şeyleri biz yaptık, kötü şeylerde ya dış mihraklar ya da kandırıldık. Oturdukları koltuk Türkiye'nin yönetim koltuğu umarım farkındasınızdır.